Tisztelt ügyfeleink.

A Chryzantéma® temetkezési vállalat az első magán temetkezési vállalat a lévai és a nagykürtösi járások területén. Működésünk kezdete óta arra törekszünk, hogy a minőség és a széleskörű kínálat jellemezzen minket, ezen elvek segítségével olyan újításokat tudunk bevezetni, amelyek megelőzik vetélytársaink színvonalát. A hozzátartozók, akik igénybe veszik szolgáltatásainkat, biztosak lehetnek benne, mindent megtettek annak érdekében, hogy méltóan búcsúzzanak szeretteiktől.

A legnehezebb időszakban, ha eljön a pillanat, amikor végleg el kell engednie hozzátartozója kezét, forduljon hozzánk bizalommal, Konopka Miklós temetkezési vállalata segít Önnek a méltó búcsú megszervezésében.

A közeli hozzátartozó, családtag vagy barát elvesztése mindenkit mélyen érint, ezért búcsúzzon el tőle tisztelettel, s tisztelegjen emléke előtt, vállalatunk tapasztalt személyzete ezt bebiztosítja Önnek. Fontos számunkra, hogy az ügyintézés, a temetés, a gyászszertartás legapróbb részlete is méltó legyen a végső búcsúhoz. Ez megmutatkozik az ügyintézőink segítőkész hozzáállásában, a szükséges iratok elrendezésében, munkatársaink megjelenésében.

A méltó búcsúztatáson kívül koporsók és koszorúk széleskörű kínálatával rendelkezünk a legegyszerűbbtől a legigényesebb fajtáig.

A szokásoknak, a temetkezési szertartásnak olyannak kell lennie, hogy az méltó legyen az elhunyt emlékéhez, ezért válassza a Chryzantéma® temetkezési vállalat szolgaltatásait.